• Ø Suntem unul dintre cei mai mari comercianti online de saltele din Romania.Ne bucuram sa va putem oferii servicii de foarte

 • buna calitate prin intermediul Internet-ului.

  Ø Vindem peste 30 tipuri de saltele intr-o gama de 36 de tipodimensiuni. Aceste saltele pe care vi le oferim sunt marci de calitate

 • foarte buna.


           Filosofia de business

  1.     Am construit o afacere orientata spre servirea clientului si suntem mandri de reputatia obtinuta pentru serviciile noastre de o calitate foarte buna.

  2.     De asemenea suntem mandri ca ne-am construit o echipa din angajatii nostrii, echipa ce are are aceleasi valori comune cu telurile firmei noastre: servirea ireprosabila a clientilor. Atat clientii nostrii cat si angajatii nostrii sunt prioritati ale obiectivelor firmei noastre.

  3.     Am incercat de asemenea sa oferim clientilor nostrii atat saltele clasice cat si pe cele realizate din material de ultima generatie (MemoryFoam, MemoryLatex, Gel, Microarcuri, etc) ce ofera un confort deosebit si functionalitati (sanatatea coloanei vertebrale) de exceptie.

  4.     Ne mandrim ca va putem astfel prezenta si produse ce nu le gasiti la un alt comerciant din Romania.

  5.     Faptul ca suntem un comerciant foarte mare ne permite sa va oferim saltele de foarte buna calitate si la preturi excelente pentru dvs.

  6.     O problema existenta la ceilalti comercianti este ca oamenii de vanzari vor cu tot dinadinsul sa va vanda un produs. La noi este altfel: membri echipei noastre incearca intai sa inteleaga foarte bine de la dvs. care sunt necesitatile si cerintele (criteriile) de alegere, apoi va prezinta produsele ce se potrivesc cel mai bine.

  7.     Pentru a putea face acest lucru echipa de vinzari este pregatita foarte bine, cunoaste in amanunt materialele din care sunt realizate saltelele (atat tehnic cat si functional) cat si intregul proces de fabricatie. Numai astfel pot furniza informatii utile clientilor nostrii, cu privire la fiecare tip de saltea. Se poate spune ca ne-am axat pe furnizarea de informatii detaliate despre confort, grad de elasticitate, duritate, probleme de sanatate, etc.

   

  INFORMAȚII DESPRE MAGAZIN

           DARIUS TRANSMOB S.R.L

           CUI : 35943782