_____________________________________________________________

AIR LATEX

_____________________________________________________________

Dimensiuni si preturi:     

                       

_____________________________________________________________

1593 lei TVA inclus

Comenzi telefonice: 0787.720.075SMS 0787.720.075.

_____________________________________________________________

Informatii saltea :

_____________________________________________________________

 

Aceasta saltea a fost realizata in urma unor cercetari specializate pentru a obtine o elasticitate foarte buna si o ventilatie de calitate.

Solutia a fost realizarea unei saltele bazate pe arcuri de latex cu 7 zone de elasticitate diferite si a unei zone speciale pentru umeri.

Arcurile de latex sunt concepute sa actioneze independent in asa fel incat sa sustina intr-un mod foarte eficient si diferit partile corpului (tinandu-se cont de anatomia acestuia) pentru a pastra si sustine coloana intr-un mod natural si obtinerea unei relaxari excelente.

Datorita densitatii diferite a arcurilor de latex salteaua nu este foarte moale avand o duritate medie+. Suporta si persoane cu masa corporala mare (maxim 130 kg/persoana).

Tehnologia arcurilor de latex asigura o si mai buna ventilare a materialului permitand absorbtia si eliminarea rapida a excesului de umiditate. Materialele sunt realizate in Bulgaria si corespund atat normelor CEE cat si normelor speciale de calitate si sanatate impuse materialelor cu posibili factori alergeni.

Faptul ca marginea antilasare este din acelasi material dar de o duritate mare creeaza "efectul de trambulina". La asezarea picioarelor pe podea corpul preseaza puternic marginea antilasare si aceasta reactioneaza impingand-ul in sus. De aceea ridicarea corpului de pe saltea este mult usurata, persoana depunand un minim de efort.

Husa exterioara a saltelei Air Latex este fabricata din tesatura belgiana, imbogatita cu ioni de argint. Aceasta nano-tehnologie denumita Argentano™ permite crearea unei protectii foarte eficiente impotriva acarienilor (si a oricaror insecte de acest gen) cat si a bacterilor. Aceasta protectie dureaza aproximativ 5 ani. Argentano™ este o marca comerciala a Bekaert Texti.

Tratarea cu ioni de argint echivaleaza ca rezultat cu crearea si acoperirea saltelei cu o retea de fibre de argint. Ca rezultat daca aveti animale de casa (caini sau pisici) si obisnuiesc sa doarma pe saltea le protejeaza si pe acestea facand sa dispara puricii din blana.

Husa acestei saltele este prevazuta cu fermoar dublu (si in partea superioara si in partea inferioara) permitand sa fie detasata in trei componente distincte. Husa are si un efect benefic asupra epidermei protejand-o si pe acesta. 

Avantaje tehnologie Argentano™:

  • Bacteriile nu pot patrunde în mijlocul saltelei
  • Bacteriile nu pot crea imunitate împotriva Argentano™
  • Nano-tehnologie garantata (certificata de Hohenstein)
  • Usor de curatat.

Aceasta saltea este destina persoanelor ce doresc un confort deosebit, o ventilare foarte buna a saltelei evitand umezeala si o protectie deosebita impotriva microorganismelor daunatoare. 

Structura de fabricatie:

  • Husa realizata prin nano-tehnologie Argentano™ (tratare cu ioni de argint), detasabila si lavabila
  • Husa de protectie din bumbac 100%
  • Placa de 18 cm grosime cu arcuri de latex cu 7 zone diferite de elasticitate

Grosime saltele: 20 cm 

Garantia acestor saltele este de 10 ani

Ca urmare a evaluarii efectuate, s-a primit certificarea ISO 9001 pentru productia si comercializarea saltelelor si pernelor.

Indeplinirea cerintelor ISO actioneaza ca o garantie a angajamentelor asumate de catre societate in fata clientilor.