_____________________________________________________________

ANTISTRES COCOS-LATEX

_____________________________________________________________

Dimensiuni si preturi:     

                        

554 lei TVA inclus

Comenzi telefonice: 0787.720.075SMS 0787.720.075.

_____________________________________________________________

Informatii saltea :

_____________________________________________________________

Aceasta saltea este recomandata persoanelor ce prefera saltelele de duritate medie+, si doresc o saltea cu flexibilitate foarte buna, realizata din materiale cu continut natural foarte ridicat.

Materialele de baza sunt latexul, coaja nucii de cocos, termo-bumbac 100% natural + 30% vascoza.

Caracteristica speciala a saltelei Antistres Latex-Cocos este flexibilitatea marita a saltelei datorita celor trei straturi de latex de 4 cm la care se intercaleaza 2 straturi de cocos de 2,5 si 3 cm. Rolul straturilor de cocos este de a sustine uniform coloana si a permite aerului sa circule rapid in interiorul saltelei (aceste straturi joaca rolul arcurilor in saltelele clasice).

Latexul natural se obtine din spumificarea laptelui extras din arborele de cauciuc. Latexul ofera saltelei flexibilitatea si elasticitatea. De asemenea fiind un material natural bazat pe celule deschise permite o circulatie excelenta a aerului in interior si are capacitatea de a absorbi umiditatea aparuta in zona de contact a corpului cu salteaua diminuind semnificativ aparitia transpiratiei.

Deformatia pe orizontala a latexului e minima, are o elasticitate uniforma si nu are proprietati de dilatare. Coaja nucii de cocos este un material uscat ce se compacteaza in baie de lapte si latex, rezultand un material compact, dar flexibil, oferind saltelei rezistenta deosebit de necesara sustinerii corecte a corpului. Aceste straturi sunt lipite intre ele cu lapte natural de latex.

Rolul antistres rezulta din faptul ca materialele din care este facuta impiedica undele magnetice sa tensioneze corpul persoanei ce utilizeaza salteaua. Corpul, atunci cand este intins pe orizontala este bine sa fie detensionat magnetic. Tensniunile din corp pot genera in timp chiar cancer. Acest lucru este demonstrat medical. Polarizarea se creeaza la suprafata superioara a saltelei. exact unde sta corpul. Materialele din care este facuta salteaua impiedica acest lucru.

Toate aceste caracteristici sunt atestate de analizele din laboaratoarele de specialitate.


Structura de fabricatie:

  • Husa exterioara bumbac si vascoza, realizata prin tehnologia impregnarii materialului textil cu extract natural pentru a creea proprietati antialergice
  • Strat de termo-bumbac natural 100% pentru fata de vara cu densitatea de 300g/mp
  • Strat de latex 4 cm cu proprietatea latex natur cu 5 zone de elasticitate
  • Miez de cocos 3 cm cu densitatea de 90Kg/m3
  • Strat de latex 4 cm cu proprietatea latex natur cu 5 zone de elasticitate
  • Miez de cocos 2,5 cm cu densitatea de 90Kg/m3
  • Strat de latex 4 cm cu proprietatea latex natur cu 5 zone de elasticitate


Caracteristici tehnice saltele Antistres:

Pentru aceste saltele sunt recomandate atat suporturile lamerale cat si paturile normale.

Latexul asigura o sustinere stabila in fiecare punct al corpului, lasa umerii si soldul sa se scufunde, in cazul dormitului pe o parte asigura usurarea coloanei vertebrale, protejand-o astfel in timpul odihnei.

 

Comfortabile

Structura speciala cu aerisire avansata a materialelor folosite si husele cu continut ridicat de bumbac ofera saltelelor un confort si senzatie placuta .


Elasticitate medie+ si aerisire buna

Structura stratului de cocos ofera o elasticitate, ce este accentuata cu stratul de latex gros fiind un material mai compact, dar datorita caracterului natural permite o aerisire buna.

Ecologica

La fabricarea saltelelor folosim materiale reciclabile, in procesul tehnologic sunt eliminate materialele daunatoare sanatatii.


Umiditate controlata

Structura saltelelor din materiale naturale ajuta la absorbtia avansata a transpiratiei oferind o senzatie curata si micsorand posibilitatea de imbolnavire.


Igienica

Husele de bumbac tratate cu solutii speciale din materiale naturale resping acarienii, protejeaza impotriva bacteriilor si ciupercilor.


Ortopedica

Flexibilitatea cocosului latexat si elasticitatea latexului asigura saltelelor un efect ortopedic de nivel foarte inalt.

Saltelele Antistres Latex-Cocos au doua fete cu duritati diferite.


Grosime saltele: 18 cm 

Garantia acestor saltele este de 10 ani pentru forma si 2 ani pentru materialele de acoperire