_____________________________________________________________

ILATEX

_____________________________________________________________

Dimensiuni si preturi:     

                       

_____________________________________________________________

2378,78 lei TVA inclus

Comenzi telefonice: 0787.720.075SMS 0787.720.075.

_____________________________________________________________

Informatii saltea :

_____________________________________________________________

iLatex este cel mai recent si inovativ material aparut in domeniul saltelelor. Are o celulatie 100% deschisa ceea ce ii permite un control al umiditatii in zona de contact corp-saltea foarte rapid si foarte eficient. Din acest motiv nu are nevoie de perforatii suplimentare care sa ii slabeasca rezistenta si elasticitatea.

Principalele atribute ale materialului sunt controlul performant al transferului de umiditate si o elasticitate (medie din punct de vedere al duritatii) remarcabila. Aceasta elesticitate ii confera si o rezistenta la deformare foarte buna in timp. Controlul umiditatii este completat si de tesatura textilului de acoperire al saltelei si de matlasajul acestuia realizate din fibra si vata de bambus 100%.

Textilul de acoperire este realizat din vascoza de bambus 100% si are greutarea de 500g/mp cu structura tridimensionala si este matlasat cu vata de bambus 250g/mp. Structura textilului este tridimensionala avand canale de transfer umiditate.

Husa acestei saltele este prevazuta cu fermoar de detasare pentru a putea fi curatata separat.

Rolul husei este de a crea un mediu sanatos si confortabil pentru odihna si cu un mediu de umiditate controlat pentru a nu crea disconfort. Husa este detasabila, prevazuta cu fermoar perimetral.


Fibra de bambus are urmatoarele proprietati:

  • Antibacteriena prin agentul natural pe care il contine bomboo-kun. Acesta nu permite dezvoltarea bacteriilor si a acarienilor pe suprafata saltelei.
  • Absoarbe umiditatea. Absoarbe cu 60% mai multa umiditate decat bumbacul, fara ca omul sa perceapa la atingerea materialului senzatia de umezeala.
  • Fibrele de bambus ce sunt in componenta acestei saltele sunt foarte moi la atingere si creaza o senzatie foarte placuta.
  • Poate fi spalata de peste 50 ori fara sa isi piarda din calitati.
  • Fibrele de bambus sunt fibre de celuloza regenerate si pastreaza toate calitatile materialului lemnos din care provin.
  • Fibra de bambus este foarte rezistenta la uzura, ceea ce duce la o rezistenta indelungata in timp a materialului si implicit al saltelei.
  • Nu contine substante chimice. Bambusul este crescut si se dezvolta aparat de propriul agent antibacterian si nu are nevoie de substante chimice pentru protectie sau crestere. Dovada sta faptul ca este testata si corespunde standardului Oeko-Tek 100. Acest lucru certifica ca fibra de bambus a fost testata pentru orice substanta chimica ce poate fi daunatoare sanatatii dvs.


Bambusul este un material folosit de mii de ani datorita calitatilor sale deosebite in constructiile de case, mobila, textile, palarii, incaltaminte, decoratiuni, etc. Pana si Thomas Edison a folosit la primul bec electric un suport si bulb din bambus.

Placa de iLatex are o grosime de 18 cm, densitatea de 65kg/mc, duritata medie si permite eliberarea totala a umiditatii in timpul somnului. Datorita elasticitatii ridicate aceste saltele nu necesita perforatii suplimentare pentru aerisire.


Structura de fabricatie:

  • Husa detasabila din textil tridimensional din vascoza de bambus avand greutatea de 500 gr/mp. Matlasata cu vata de bambus 100% cu greutatea de 250gr/mp
  • Placa de iLatex cu grosimea de 18 cm si densitatea de 65 kg/mc


Grosime saltele: 20 cm 

Garantia acestor saltele este de 10 ani