_____________________________________________________________

LATEX ULTRAFLEX

_____________________________________________________________

Dimensiuni si preturi:     

                       

_____________________________________________________________

688,13 lei TVA inclus

Comenzi telefonice: 0787.720.075SMS 0787.720.075.

_____________________________________________________________

Informatii saltea :

_____________________________________________________________

Salteaua Latex Ultraflex este o saltea ce combina intelligent calitatile latexului cu cele ale materialului HR. A fost proiectata pentru a fi o saltea medie-ferma si pentru a gestiona eficient umiditatea creata in zona de contact dintre corp si saltea, pentru a mentine un mediu uscat si placut pentru somn. Aceasta umiditate este absorbita si disipata de placa de 2 cm de latex inserata in matlasajul husei de acoperire 

Latexul este un cauciuc natural obtinut din arborele de cauciuc (Heva Brasiliensis). El are proprietati intrinseci antibacteriene si deodorizante (anihiland mirosul transpiratiei). Intr-un gram de latex sunt cuprinse aproximativ 500 milioane de celule ce comunica intre ele ca o adevarata retea. Din aceasta cauza latexul permite o buna circulatie a aerului si evaporarea eficienta umezelii. Astfel zona de contact dintre corp si saltea este permanent uscata. Umezeala este absorbita in interiorul saltelei si apoi este evaporate in aerul camerei. Densitatea latexului este de 64 kg/mc. 

Salteaua este realizata dintr-o singura placa compacta de UltraFlex HR cu grosimea de 18 cm. Materialul HR (HIGH RESISTANCE) presupune o elasticitate si o rezistenta pe termen indelungat. Densirarea materialului este de 30 kg/mc UltraFlex-ul este un material din spuma rece, realizat pe sistemul de celula deschisa (pentru a permite ventilarea interiorului materialului) din materie prima ecologica. Acest material impiedica formarea efectului de val la miscarile oricaruia dintre parteneri (cealalta persoana nu va simtii miscarile efectuate pe saltea). 

Pentru a permite o ventilare rapida a saltelei pe partea perimetrala a acesteia Husa de acoperire este protejata sanitar prin inserarea in fibra de textile a microcapsulelor cu Aloe Vera pentru a nu permite dezvoltarea acarienilor pe suprafaza saltelei. In matlasajul acesteia este inserata o placa de latex cu grosimea de 2 cm pentru confort si managementul umiditatii pe lateral de jurimprejur o banda de aerisire rapida 3D. Husa este detasabila si lavabila. 

Salteaua poate fi utilizata la fel de eficient atat pe somiera cat si pe paturi cu placa de pat sau lemn. 

Salteaua Latex Ultraflex este destinata persoanelor de doresc un suport ferm dar confortabil si placut la atingere. 

Caracteristici tehnice:

•         Husa din textil antialergic avand microcapsule cu Aloe Vera inserate in fibra de textile, husa este detasabila si lavabila. Husa este matlasata cu placa de latex cu grosimea de 2 cm si densitatea de 64 kg/mc.

•         Placa de Ultraflex pe celula deschisa, cu grosimea de 18 cm si densitatea de 30 kg/mc