Proiectata pentru prima data la  mijlocul    anilor 1960, pentru scaunele  avioanelor  NASA, spuma cu  memorie este utilizata astazi pe scara  larga  in productia de  saltele, datorita  beneficiilor pe care aceasta  le are  pentru  organism. Saltelele cu  spuma de memorie preiau forma corpului, ca  raspuns la caldura si presiunea aplicata pe aceasta, distribuind uniform  greutatea corporala. Dupa eliminarea presiunii, salteaua cu spuma de  memorie revine la forma sa initiala. Pe langa faptul ca protejeaza  organismul impotriva impactului, aceasta este si extrem de confortabila, utilizarea spumei de memorie in medicina, pentru protezare, confirmand  calitatile sale.

  Achizitionand o saltea cu spuma de memorie veti oferi un suport adecvat organismului dumneavoastra, iar aceasta se explica prin faptul ca spuma de memorie este un material care, prin utilizare, previne afectiunile articulatiilor, permite o buna circulatie a aerului, eliminand transpiratia si mirosurile neplacute. De asemenea, saltelele cu spuma de memorie, puse la dispozitia dumneavoastra pe site-ul www.saltelebucuresti.ro , sunt antifungice si antibacteriene, fiind inlaturat, asadar, pericolul aparitiei alergiilor sau a numeroase afectiuni ale pielii.

Pe site-ul nostru va oferim o gata diversificata de saltele cu spuma de memorie, de aceea va invitam sa rasfoiti sectiunea speciala si sa alegeti salteaua care vi se potriveste cel mai bine.