_____________________________________________________________

SILVER MEMORY 4

_____________________________________________________________

Dimensiuni si preturi:   

                     

_____________________________________________________________

858 lei TVA inclus

Comenzi telefonice: 0787.720.075SMS 0787.720.075.

_____________________________________________________________

Informatii saltea :

_____________________________________________________________

Salteaua Silver Memory este destinata persoanelor ce doresc un confort foarte bun cu un suport ferm al coloanei vertebrale, dar in acelasi timp doresc si o protectie deosebita din punct de vedere al sanatatii.

Aceasta saltea a fost realizata prin combinarea efectelor benefice ale materialului Memory Foam cu cel al tratarii husei cu fibra de argint si capsule ce emit ioni de argint.

Confortul este asigurat de doua straturi succesive de material cu "memorie" cu densitati diferite, primul strat se afla in matlasajul husei de acoperire si contine MemoryFoam cu densitatea de 50 kg/mc si are grosimea de 2 cm. Acest prim strat reactioneaza foarte rapid la caldura si presiunea corpului.

Al doilea strat este asezat pe placa de baza si are densitatea de 65 kg/mc si grosimea de 2 cm si reactioneaza mai lent la caldura si presiunea corpului.

Cele doua straturi permit realizarea unei amprente eficiente a corpului si eliminarea punctelor de presiune. Densitatile diferite ale materialelor creaza o reactie graduala la realizarea amprentei si ofera un confort deosebit pentru orice utilizator al acestei saltele.

Placa de AirCell (celula deschisa) ce formeaza suportul de baza este realizata dintr-un material ferm cu densitatea de 30 kg/mc si are o grosime de 16 cm. Structura ferma a acesteia nu permite coloanei sa se afunde si realizeaza un suport eficient pentru MemoryFoam.

Structura de AirCell creaza un suport ortopedic saltelei ce este eficient si pentru persoanele cu dureri minore si medii de coloana vertebrala. Datorita atat materialului AirCell pe celula deschisa cat si husei de acoperire este realizat un control bun al umiditatii ce apare intre corpul utilizatorului si saltea. Umiditatea este absorbita in interiorul saltelei (in timpul utilizarii acesteia) si apoi este eliminata in atmosfera (cat timp salteaua nu mai este utilizata).

Spuma viscoelastica fiind un material ce raspunde nu numai greutatii corpului ci si caldurii emise de acesta fiind si termoreglabil totodata, va putea "amprenta" foarte eficient forma corpului, indiferent daca aveti obiceiul sa dormiti pe burta, spate sau lateral.

Husa de acoperire a saltelei este realizata din textil Chablise cu tratare Argentum+. Acest material asigura o protectie foarte buna datorita tratamentului Argentum ce include in fibrele textile microcapsule ce emit ioni de argint, un sistem foarte bun impotriva acarienilor si a microorganismelor ce impiedica declansarea de reactii alergice.

Argintul a fost folosit inca din antichitate pentru caracteristicile sale antiseptice si antimicrobiene. Capsulele din fibra de textil au o medie de viata de 20 ani sau 40-60 spalari repetate a husei. 

Structura de fabricatie:

  • Material textil Chablis tratat in sistem Argentum+ (microcapsule ce emit ioni de argint 3g/mp), cu perioada foarte lunga de viata avand greutatea de 280g/mp
  • Husa textila este matlasata cu 2 cm de material cu memorie (Memory Foam) densitate 50 kg/mc, detasabila si lavabila
  • O placa de 2 cm grosime de Memory Foam aplicata pe suportul ferm cu densitate 65 kg/mc
  • Placa de AirCell cu grosimea de 16 cm si densitatea de 30 kg/mc

 


O atingere de argint si confort

Argentum + sunt tesaturi pentru saltele ce combina o tehnologie extrem de eficienta de management al umiditatii cu un finisaj antibacterial inovator pe baza de ioni de argint.

Salteaua va ramane rece, proaspata si uscata in timpul somnului. In acelasi timp tesatura este foarte placuta si moale.. o magaiere noapte de noapte.

Tehnologia Argentum + 2011 a primit premiul INTERZIUM pentru produse de inalta calitate.

Organismul uman transpira si cedeaza caldura in timpul somnului. Aceasta tehnologie permite absobtia si evacuarea rapida a umiditatii (proprietati hidrofile pentru umiditate). Bacteriile prospera din cauza umezelii si a caldurii corpului, produc mirosuri neplacute, etc. Materialul textil tratat cu Argentum contine capsule inserate in fibra textila ce emit ioni de argint cu proprietati antibacteriene. Astfel se blocheaza multiplicarea bacteriilor si reduce reactiile alergice. Argintul nu afecteaza echilibrul natural al pielii.