_____________________________________________________________

SILVER MEMORY 6

_____________________________________________________________

Dimensiuni si preturi:    

                       

_____________________________________________________________

1029,91 lei TVA inclus

Comenzi telefonice: 0787.720.075SMS 0787.720.075.

_____________________________________________________________

Informatii saltea :

_____________________________________________________________

Salteaua Silver se caracterizeaza in 4 cuvinte “ O atingere de argint”

Salteaua Silver Memory este destinata persoanelor ce doresc un confort foarte bun cu un suport mediu al coloanei vertebrale, dar in acelasi timp doresc si o protectie sanitara deosebita din punct de vedere al sanatatii. Aceasta saltea a fost realizata prin combinarea efectelor benefice a matrialului Memory Foam cu cel al tratarii husei cu fibra de argint si capsule ce emit ioni de argint.

Confortul este asigurat de doua straturi succesive de material cu "memorie" cu densitati diferite, primul strat se afla in matlasajul husei de acoperire si contine MemoryFoam cu densitatea de 50 kg/mc si are grosimea de 2 cm. Acest prim strat reactioneaza foarte rapid la caldura si presiunea corpului.

Al doilea strat este asezat pe placa de baza si are densitatea de 65 kg/mc si grosimea de 4 cm si reactioneaza mai lent la caldura si presiunea corpului.

Cele doua straturi permit realizarea unei amprente eficiente a corpului si eliminarea punctelor de presiune. Densitatile diferite ale materialelor creaza o reactie graduala la realizarea amprentei si ofera un confort deosebit pentru orice utilizator al acestei saltele.

Placa de AirFlex (celula deschisa) ce formeaza suportul de baza este realizata dintr-un material ferm cu densitatea de 30 kg/mc, portanta de 35 Kpa si are o grosime de 14 cm. Structura ferma a acesteia nu permite coloanei sa se afunde foarte mult si realizeaza un suport eficient pentru MemoryFoam.

Structura de AirFlex creaza un suport ortopedic saltelei ce este eficient si pentru persoanele cu dureri minore si medii de coloana vertebrala. Datorita atat materialului AirFlex pe celula deschisa cat si husei de acoperire este realizat un control bun al umiditatii ce apare intre corpul utilizatorului si saltea. Umiditatea este absorbita in interiorul saltelei (in timpul utilizarii acesteia) si apoi este eliminata in atmosfera (cat timp salteaua nu mai este utilizata).

Spuma MemoryFoam fiind un material ce raspunde nu numai greutatii corpului ci si caldurii emise de acesta fiind si termoreglabil totodata, va putea "amprenta" foarte eficient forma corpului, indiferent daca aveti obiceiul sa dormiti pe burta, spate sau lateral si va elimina punctele excesive de presiune (Exemplu: Daca dormiti pe spate zona omoplatilor va intra mai mai mult in material pentru a putea fi sustinuta cu aceiasi presiune si zona lombara)

Husa de acoperire a saltelei este realizata din textil Chablise cu tratare Argentum+.Argentum + este un textil destinat exclusiv imbracarii saltelelor ce combina un management al umiditatii extreme de eficient cu un finisaj inovator bazat pe ioni de argint. Salteaua va ramane rece, proaspata si uscata in timpul somnului. Totodata catifelarea placuta a materialului va face ca somnul sa devina foarte placut.

Argentum + integreaza cele mai recente tehnologii pentru gestionarea umiditatii si are proprietati Higrofile unice. Transpiratia este rapid absorbita si evaporate ceea ce confera un mediu rece si uscat pentru nopti confortabile

Bacteriile se dezvolta datorita umiditatii si a caldurii corpului uman, producand mirosuri neplacute. Argentum + este un textil pentru saltele ce contine capsule care emit ioni de argint cu proprietati antibacteriene, ce previn multiplicarea bacteriilor, a acarienilor si reduc alergiile. Argintul nu afecteaza echilibrul natural al pielii, creand un mediu igienic si proaspat pentru confortu somnului dumneavoastra.

Textilul Argentum+ ofera un confort de lunga durata, cu superbe calitati hidrofile. Bucurativa de aceasta combinatie unica de management al umiditatii si proprietati antibacteriene noapte de noapte.

Argintul a fost folosit inca din antichitate pentru caracteristicile sale antiseptice si antimicrobiene. Capsulele au o medie de viata de 20 ani sau 40-60 spalari repetate a husei. 

Structura de fabricatie:

- Material textil Chablis tratat in sistem Argentum+ (microcapsule ce emit ioni de argint 3g/mp), cu perioada foarte lunga de viata avand greutatea de 280g/mp
- Husa textila este matlasata cu 2 cm de material cu memorie (Memory Foam) densitate 50 kg/mc, detasabila si lavabila
- O placa de 4 cm grosime de Memory Foam aplicata pe suportul ferm cu densitate 65 kg/mc
- Placa de AirFlex cu grosimea de 14 cm si densitatea de 30 kg/mc, portanta de 35 kPa