Saltelele cu plasa de arcuri au evoluat foarte mult in ultimii ani. Chiar daca  raman unele dintre  cele mai ieftine tipuri de saltele, fiind devansate de noile  tehnologii de realizare a saltelelor, intre  care saltelele cu memory foam  (saltele cu spuma de memorie), saltele cu spuma din latex sau cu  saltele din  materiale bio, in magazinul nostru veti regasi saltele cu plasa de arcuri,  ortopedice,  recomandate persoanelor care doresc un suport mai ferm, care au  dureri minore de spate.

 Structura interna a saltelelor cu plasa interna de arcuri asigura o rezistenta  mare in timp si ofera o  senzatie placuta la sedere. Avand in vedere ca  achizitionati o saltea pentru o perioada mai mare  de timp, va recomandam sa  testati mai multe produse, pentru a determina care vi se potriveste cel  mai bine.

Cea mai buna saltea de pat este aceea care ofera un suport adecvat organismului dumneavoastra, promovand mentinerea unei stari de sanatate optime, salteaua de pat care se incadreaza in bugetul dumneavoastra disponibil. Nu uitati ca orice saltea are nevoie de ingrijire periodica, astfel va recomandam sa beneficiati de serviciile magazinului nostru pentru igienizarea anuala a saltelei dumneavoastra, astfel incat sa va bucurati de calitatile saltelei in fiecare zi.